Over ons

Over Ons

Hoi! Mijn naam is Jorben Saaltink en dit is mijn vriendin, Elisa Rotteveel. Wij zijn beiden gepassioneerd over wat we doen en hebben onze eigen unieke achtergronden. Ik ben software ontwikkelaar en ben al enkele jaren verliefd op Azië. Ik heb al verschillende reizen naar de regio gemaakt en ben tijdens mijn laatste reis in 2020 naar Bali meer gaan oriënteren op vastgoed op het eiland. Daaruit ontstond toen de droom om zelf een B&B te hebben op Bali en dat verder uit te groeien tot meerder locaties. Toen in 2020 de pandemie toesloeg wist ik dat dit doel steeds dichterbij zou gaan komen. Hoe langer de pandemie duurde hoe meer hotels er te koop stonden. En in maart 2022 besloot ik samen met mijn vriendin naar Bali te gaan om deze droom in vervulling te laten gaan.

Zoals je op de website kan zien is het gelukt! Hard werken en gigantisch doorzetten heeft ertoe geleid dat we een prachtig hotel in het centrum van Ubud hebben kunnen kopen. Enorm trots zijn wij hier dan ook op dat het is gelukt en hoe fijn team we inmiddels hebben.

Mijn vriendin is interieur ontwerper en heeft tijdens haar studie bij verschillende bedrijven stage gelopen en naast haar studie gewerkt. Ze heeft een oog voor detail en een passie voor het creëren van prachtige, functionele ruimtes. Nu is ze freelance interieur ontwerper en werkt ze aan allerlei mooie projecten.

Elisa heeft het hotel herstyled wat voor prachtige plaatjes zorgt en waardoor wij nu al boven de gemiddelde prijzen kunnen zitten in Ubud.

Onze droom gaat verder en we willen meer projecten gaan doen op Bali. Geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Wordt dan member en krijg nieuwe projecten doorgestuurd en leuke updates en inzichten.

About Us