ProjectenVillas in Canggu

Kenmerken

Type:

Partnership

Regio:

Canggu, Bali

Kenmerken:

(6 slaapkamers 2 zwembaden)

Startdatum:

2023

Rendement vooruitzicht:

19,17%

Juridische vorm:

Leasehold

Soort vastgoed:

Villa

Status:

Actieve Exploitatie

Introductie

Welkom bij Luxury Villa Canggu, een prestigieuze residentie gelegen op de beste locatie van Canggu. Onze villa ligt op slechts 500 meter van Echo Beach en dichtbij de wereldberoemde strandclub La Brisa, waardoor het de perfecte combinatie van rust en opwinding biedt voor uw uitje.

Onze villa bestaat uit twee voortreffelijke villa's, elk met drie ruime slaapkamers met eigen badkamers en een privézwembad. Bovendien beschikt elke villa over een grote woonkamer met een thuisbioscoop, wat zorgt voor de ultieme ontspanning en entertainmentervaring voor onze gasten.

Slaapkamers

Elke villa bij Luxury Villa Canggu biedt drie prachtig ingerichte slaapkamers, die een serene en comfortabele toevluchtsoord bieden voor onze gasten.

De slaapkamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over luxe voorzieningen, waaronder weelderige kingsize bedden en eigen badkamers voor extra gemak en privacy. Grote ramen laten natuurlijk licht de kamers binnenstromen, waardoor een lichte en luchtige sfeer ontstaat.

Luxury Villa Canggu Luxury Villa Canggu Luxury Villa Canggu Luxury Villa Canggu

Samenvatting

In het kort biedt Luxury Villa Canggu een prestigieuze en exclusieve ervaring in het levendige gebied van Canggu. Met twee voortreffelijke villa's, elk met drie ruime slaapkamers met eigen badkamers en een privézwembad, biedt onze villa de perfecte mix van ontspanning en entertainment voor uw uitje. Gunstig gelegen op slechts 500 meter van Echo Beach en dichtbij de wereldberoemde strandclub La Brisa, is onze villa de ideale bestemming voor uw volgende vakantie.


Aanmelden voor extra inzicht in Villas in Canggu:

Zodra u zich inschrijft zal u extra inzicht ontvangen over Villas in Canggu.