ColumnsTop 5 redenen waarom beleggers massaal naar canggu trekken

Top 5 redenen waarom beleggers massaal naar Canggu trekken

Er gebeurt altijd wel iets in Canggu. Het is dé plek voor reizigers, toeristen en investeerders die graag hooggeprijsd onroerend goe...

Jorben Saaltink
02 mei 2024 - 4 min lezen

Top 5 redenen waarom beleggers massaal naar Canggu trekken

Er gebeurt altijd wel iets in Canggu. Het is dé plek voor reizigers, toeristen en investeerders die graag hooggeprijsd onroerend goed in Canggu willen kopen! Canggu is snel uitgegroeid tot de hipste hotspot op het eiland Bali. Canggu, naast Seminyak en de beroemde Tanah Lot-tempel, was vroeger een geheime surflocatie die maar weinigen kenden. Nu is het echter een levendige en bloeiende toeristische attractie met fantastische strandclubs, bars, restaurants, winkels en yoga. Als je dus op zoek bent naar een plek om te investeren, is Canggu een goede keuze. Het is minder duur en rustiger, en de omgeving van rijstvelden is veel mooier en ongerepter. Lees onze gids helemaal door voor uitgebreide begeleiding over investeren in Canggu.

Waarom Investeren in Canggu?

Onlangs zijn veel mensen naar Canggu verhuisd om te investeren in projecten die inkomen genereren. Maar waarom Canggu en niet een ander deel van Bali? Laten we ontdekken waarom Canggu zo populair is geworden bij investeerders. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten investeren in Canggu:

1. Toerisme

Net als elk ander deel van Bali heeft Canggu toeristische attracties. De sterke toeristische sector van Canggu is een van de belangrijkste redenen voor zijn aantrekkelijkheid als investeringslocatie. Door de voortdurende stroom van bezoekers is er een aanzienlijke behoefte aan accommodatie, waardoor Canggu een aantrekkelijk alternatief is voor mensen die willen investeren in de hotelsector.

2. Sterke infrastructuur

De ruggengraat van economische groei is infrastructuur. De sterke infrastructuur van het gebied en de toenemende verbindingen hebben zijn aantrekkingskracht op investeerders vergroot. Canggu heeft gemakkelijke toegang tot moderne voorzieningen. De internationale luchthaven Ngurah Rai ligt vlakbij, waardoor binnenlandse en internationale reizigers gemakkelijk toegang hebben.

3. Vastgoedmarkt van het gebied

De vastgoedmarkt speelt een cruciale rol bij het bepalen van het investeringsprofiel van een regio. De vastgoedmarkt van Canggu is de afgelopen jaren drastisch gegroeid. De buurt heeft veel investeringsmogelijkheden, van luxe woningen tot herenhuizen en commerciële ruimtes. Ontwikkelaars en investeerders profiteren van de toenemende vraag naar hoogwaardige accommodaties en diensten, vooral van reizigers die op zoek zijn naar unieke ervaringen met een vleugje luxe.

De investeringspotentie van Canggu strekt zich uit tot buiten de horecasector. Er is ook een toename van ondernemende initiatieven en startups in de regio. Het groeiende aantal co-workingruimtes en creatieve studio's heeft een dynamische omgeving gecreëerd die ondernemers en investeerders aantrekt die deel willen uitmaken van een succesvolle zakelijke gemeenschap.

4. Stabiele economie

Een stabiele economie heeft een constante en voorspelbare groeipatroon en een lage inflatie. Canggu biedt een betrouwbare omgeving om te opereren, te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de toekomst. Een stabiele economie is ook minder kwetsbaar voor crises, waardoor deze beter bestand is tegen externe moeilijkheden.

5. Gemeenschap en levensstijl

Bedrijven gedijen waar een gastvrije en gunstige omgeving is. En als dit de factoren zijn die u overweegt bij het investeren, dan is Canggu iets voor u. Zijn warme houding spreekt zowel inwoners als buitenlanders aan, waardoor een prettige culturele mix ontstaat.

Vastgoedopties in Canggu

Om bovenstaande redenen zijn we het erover eens dat investeren in Canggu de moeite waard is. Door het brede scala aan vastgoedopties kunt u echter moeite hebben met het kiezen van de beste optie. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld van enkele van de beste vastgoedopties die de moeite waard zijn om uw tijd en geld in te steken in Canggu:

1. Villa's

Investeren in villa's in Canggu kan een verstandige beslissing zijn. Canggu staat bekend om zijn prachtige stranden en relaxte sfeer. Dit betekent dat er consistent vraag is naar accommodatie. Door een villa te kopen, kunt u profiteren van deze vraag en huurinkomsten genereren. Bovendien kan de waarde van uw villa in de loop der tijd stijgen, waardoor u winst kunt maken wanneer u besluit te verkopen. Investeren in een villa in Canggu kan een winstgevende onderneming zijn met een goede voorbereiding.

2. Appartementen

De appartementenbusiness is een van de nieuwste bloeiende investeringen in Canggu. Veel bezoekers komen naar Canggu en zoeken een plek om te verblijven. Dus als u een appartement bezit, kunt u geld verdienen door het te verhuren aan hen. Voordat u investeert, moet u echter de richtlijnen bestuderen en met vastgoedexperts praten. Zij kunnen u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Als gevolg hiervan kan investeren in appartementen in Canggu een verstandige manier zijn om geld te verdienen.

3. Hotels en Restaurants

Investeren in hotels en restaurants in Canggu is een uitstekende keuze, aangezien veel mensen Canggu bezoeken en een plek nodig hebben om te verblijven en te dineren. Als u een hotel runt, kunt u geld verdienen door kamers te verhuren aan deze toeristen. Restaurants profiteren ook van het leveren van voedsel aan zowel bezoekers als lokale bewoners.

Andere investeringsgebieden in Canggu zijn onder andere:

  • Strandfront Eigendommen
  • Surf Hotspots
  • Culturele Centra

Extra Tip: Waarop te Letten Voordat u Investeert

Als investeerder zijn er enkele cruciale dingen die u moet weten voordat u hier in Canggu investeert. Deze omvatten:

1. Onderzoek de Markt

Bekijk de lokale vastgoedmarkt voordat u investeert in Canggu. U moet ook kijken naar de soorten beschikbare eigendommen, zoals villa's, hotels en winkels. Bedenk welke het beste aansluit bij uw investeringsdoelen. Dit onderzoek kan u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

2. Juridisch Proces

Er zijn voorschriften voor het kopen van onroerend goed in Indonesië als u geen Indonesiër bent. Raadpleeg lokale juridische specialisten om deze beperkingen beter te begrijpen. Zij kunnen u helpen met huurovereenkomsten en het Recht op Gebruik-systeem. Bij het kopen van onroerend goed in Indonesië is het van cruciaal belang om deze richtlijnen te volgen.

3. Locatie

Canggu is verdeeld in verschillende regio's. Kies een locatie die overeenkomt met uw investeringsdoelstellingen, zoals dicht bij het strand, de hoofdstraat of een rustig gebied van de stad. Deze beslissing zal van invloed zijn op het succes van uw investering.

4. Budget

Bepaal tot slot hoeveel geld u hebt om te investeren. De prijzen van onroerend goed in Canggu variëren, dus stel een budget vast en houd u eraan. Dit stelt u in staat om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Slotgedachten

Mensen die investeren in Canggu krijgen toegang tot de opkomende economie, toeristische sector en ondernemersscene van het gebied. Naarmate Canggu evolueert en bloeit, biedt investering in deze dynamische locatie financiële voordelen en de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige en vooruitstrevende gemeenschap. Veel succes met uw plannen om te investeren in Canggu!